DRIKKE

JAX har gennem de seneste 50 år været førende leverandør af højteknologisk fødevareforarbejdning og syntetiske smøremidler, og har med indsigt i de krævende anvendelsesområder udviklet produkter, der opfylder branchens krav. Med over 200 NSF-registrerede produkter fortsætter JAX med at være forrest i udviklingen af nye produkter til fødevareforarbejdningsindustrien.

Du får HMS datablad og Teknisk datablad ved bestilling af et produkt eller ved at kontakte os

National Sanitary Foundation, NSF, er en institution for klassificering og godkendelse af blandt andet smøremidler til brug i alle typer af fødevareproduktion.

Godkendt til utilsigtet kontakt med fødevaren.

Godkendt til direkte kontakt med fødevaren.

Alle produkter har Halal og Kosher godkendelse.

HYDRAULISKE SYSTEMER

JAX FGH-AW hydraulikolier (H1) til alle applikationer på områder med lejlighedsvis fødevarekontakt under 2000 PSI.

JAX Magna-Plate 60-serieolier (H1) til alle applikationer på områder med lejlighedsvis fødevarekontakt over 2000 PSI.

LUFTLEDNINGSSMØRING

JAX Magna-Plate 72 og 74 (H1) fødevaregodkendte luftledningsolier, der indeholder anti-slidadditiver og rusthæmmere, der sørger for problemfri drift af alt luftdrevet udstyr.

I forholdsvis “tørre” systemer bruges JAX Magna-Plate 74 (indeholder udvalgte emulgatorer) for at opfange og fjerne fugt.

I forholdsvis “våde” systemer skal JAX Magna-Plate 72 anvendes for at sikre tilstrækkelig smøring og korrosionsbeskyttelse.

LEJER

JAX Halo-Guard FG-2 (H1) til alle områder med lejlighedsvis fødevarekontakt. Multifunktionssmøring til høje temperaturer og hastigheder, vandtæt, fremragende pumpeevne, god korrosionsbeskyttelse, fantastisk slidbeskyttelse med EP-egenskaber.

JAX Poly-Guard FG-2 (H1) til højhastighedsapplikationer og elektriske motorlejer

GEARKASSER

JAX Magna-Plate FG-serien (H1) delvist syntetiske gearolier.

JAX Flow-Guard Synthetic Fluids (H1) 100% PAO-baserede gearolier.

FLASKE- & KANDE-FYLDEMASKINER

JAX Halo-Guard FG-2 (H1) eller JAX Magna-Plate 44-2 (H1) til alle manuelt smurte lejer på områder med lejlighedsvis fødevarekontakt.

JAX Halo-Guard FG-LT (H1) eller JAX Magna-Plate 44-0 (H1) til automatiske smøringssystemer.

JAX Pyro-Plate TFS (H1) på fyldemaskiner, der anvender EPDM-pakninger.

JAX Magna-Plate 60-serieolier (H1) på stifter/løftere

DÅSEFORSÆGLERE

JAX Halo-Guard FG-LT (H1) eller Magna-Plate 44-0 (H1) til forseglere, der primært smøres af et centralt smøringssystem eller på manuelt smurte forseglingsrullelejer.

JAX Magna-Plate 78 (H1) til oliesmurte forseglere, der anvender et one-pass system.

JAX Angel-Guard 100D eller 150D Fluid (H1 100% syntetisk) til oliesmurte forseglere, der anvender et recirkulationssystem.

JAX Magna-Plate 78E (H1) eller JAX Angel-Guard E Fluid (H1) er emulgerende olier til brug i oliesmurte forseglere, der fremstiller drikkevarer med højt sukkerindhold.

KORKEMASKINER

JAX Halo-Guard FG-2 (H1) eller JAX Magna-Plate 44-2 (H1) til alle manuelt smurte lejer på områder med lejlighedsvis fødevarekontakt.

JAX Halo-Guard FG-LT (H1) eller JAX Magna-Plate 44-0 (H1) til automatiske smøringssystemer.

JAX Magna-Plate FG-serien (H1) delvist syntetiske gearolier.

KRYMPEPLASTMASKINER

JAX Pyro-Kote-serien eller JAX Pyro-Kote FG-serien (H1) syntetiske esterbaserede smøringsmidler, der er sammensat for at rengøre og tilvejebringe smøring uden aflejringer ved kædeapplikationer ved høje temperaturer

LUFTKOMPRESSORER

COMPRESYN® 250 ISO 46 og 100 (NSF H1) er halvsyntetiske kompressor- og vakuumpumpeolier; deres egenskaber inkluderer lav væskeflygtighed, forbedret vand-demulgering og hydrolytisk stabilitet, forbedret tætningseffekt, reduktion i friktion og øget slidbeskyttelse og fremragende væskedispergering, hvilket eliminerer tendenser til “slamdannelse” og bundfaldsdannelse.

COMPRESYN® 405 ISO 32, 46, 68, 100 og 150 (H1) eller JAX Flow-Guard Synthetic Fluids ISO 32, 46, 68, 100 og 150 (H1) er 100% PAO fødevaregodkendte syntetiske kompressorolier til enkelt- og flertrins roterende skrue, skovle, centrifugale og vekslende krumtaphuse og cylindre, vakuumpumper og andre kompressorapplikationer, hvor der kræves et NSF H1 produkt.

COMPRESYN® 545 ISO 46 og 100 (H1) sammensat af en blanding af næste-generations, 100% fødevaregodkendte syntetiske baseolier og avancerede tilsætningsteknologier, der giver overlegen ydelse i frem- og tilbagegående, roterende skovl og skruende luftkompressorer.

COMPRESYN® 545 ISO 46 og 100 (H1) er fødevaregodkendte polyglycol-/esterkompressorolier, der er formuleret til at give forlænget levetid på olien, så den holder længere mellem hvert skift. Denne olie giver et H1-alternativ til andre polyglycol/ester-olier, der ikke er fødevaregodkendte. .

AUTOMATISEREDE SMØRESYSTEMER

XACT Fluid Solutions er en afdeling af JAX, som designer og leverer komplette løsninger inden for automatiserede smøringssystemer til forarbejdningsindustrien. For mere information så besøg www.xactfluid.com

Kontakt os

ABIC Kemi AB
Fjärilsgatan 3
603 61 Norrköping – Sweden
Tlf: +46 (0)11-14 90 30

Kontaktperson

Pär Bolin
Tlf: +46 (0) 11 – 36 86 47
Mobil: +46 (0) 731- 25 11 1 7
par (at)jax-lube.dk

    Henvendelsen vedrører
    HMS DatabladTeknisk DatabladAnnet