Vandpåvirkning

Der bruges i vid udstrækning vand til rengøring og desinficering af overflader og udstyr i fødevareindustrien, hvilket stiller store krav til smøremidlet.

Kalcitstrukturen i ​​Halo-Guard FG-fedtstoffer er meget effektiv til at forhindre korrosion. Salttågebarriere-filmtesten er anvendt til at demonstrere og kvantificere denne ydeevne, og formuleringen overstiger sammenlignelige produkter med fra 250 % op til 1400 %!

Høj belastning

JAX Halo-Guard FG-seriens fedtstoffer opfylder smøremiddelkravene i næsten alle krævende fødevareproduktionsanlæg. Dette gør det til et ideelt fedtstof til tunge, kraftigt belastede gear og kuglelejer. Halo-Guard FG-serien går ikke på kompromis med sin ydeevne i forhold til fødevaregodkendelse for at opnå sine overlegne lastbærende egenskaber og holdbarhed. Dette adskiller disse fedtstoffer fra andre fødevarefedtstoffer på markedet.